20 October 2019

We love Cabrio

Opel verkopen? Defect, Oud of zonder APK!

 

Besparen op je autoverzekering en zorgverzekering

 

 Jaarlijks betalen we gemiddeld €1200 voor onze zorgverzekering en €500 voor onze autoverzekering. Regelmatig de kosten van de autoverzekering berekenen, kan een bestuurder, als snel een besparing van €100 of meer opleveren.  De moeite nemen om de zorgverzekering 2020 te vergelijken en overstappen, levert je al snel een besparing op van €200.  Wie wil er niet besparen als het zo gemakkelijk en lucratief is.

 

Waar moet je op letten bij autoverzekeringen berekenen

 

Het vergelijken van een autoverzekering kan snel en gemakkelijk door het in typen van je kenteken. Het afsluiten van je nieuwe autoverzekering kan meestal direct online. Door alleen de premies te berekenen van de goedkoopste autoverzekeringen, kan je nog sneller zien hoeveel jij gaat besparen op je autoverzekering.

Er zijn in Nederland ongeveer 60 autoverzekeraars actief. Een behoorlijk aantal van deze autoverzekeraars bieden hun verzekeringen direct online aan. Dat is makkelijk want dan ben je direct verzekerd en is het afsluiten van een verzekering in 5 minuten voor elkaar. Een beperkt aantal autoverzekeraars kiest ervoor om de verzekering alleen aan te bieden via een assurantietussenpersoon. Tot de goedkoopste autoverzekeraars, waarbij je direct online je polis kan afsluiten, behoren onder ander FBTO, Univé, Zekur, Inshared en Ohra. Door je autoverzekering minimaal een keer per jaar opnieuw te berekenen, ben je er zeker van dat je altijd de beste verzekeringsdeal hebt. De meeste autoverzekeringen zijn maandelijks opzegbaar bij de verzekeraar. Let hier wel op voordat je een nieuwe verzekering afsluit voor je auto. Autoverzekering berekenen is wellicht niet zo leuk als de beste deal vinden voor je nieuwe Samsung Galaxy S7 edge, maar levert je wel een grotere besparing op.

De maandelijkse premie van een autoverzekering is afhankelijk van factoren als de dagwaarde van je auto, of je woont in de stad of op het platteland, het aantal kilometers dat je per jaar rijdt, het gewicht van je auto en of je kiest voor een WA-autoverzekering, een Beperkt Casco of een Allrisk verzekering. Een belangrijke factor bij de premieberekening is bovendien het aantal schade vrije jaren dat je hebt. Hoe meer schade vrije jaren je bij de verzekeraar kunt aantonen des te meer korting krijg je op de premie. We noemen dit bonus-malus korting. De manie waarop deze korting wordt berekend en de hoogte van de korting die je ontvang verschilt per autoverzekeraar. De hoogste korting kan je ontvangen bij Univé, daar kan loopt je bonus-malus korting op tot maximaal 85%. Als je schade veroorzaakt kun je deze korting gedeeltelijk kwijt raken. Bij sommige verzekeraars val je direct 3 treden omlaag bij de eerste schade, terwijl  bij andere autoverzekeraars, de eerste schade geen consequenties heeft. Let hier op bij het berekenen van je autoverzekering en de uiteindelijke keuze die je maakt. Autoverzekering berekenen en online overstappen doe het vandaag nog!

 

Zorgverzekering 2020 vergelijken, overstappen en besparen

 

De zorgverzekering is de duurste verzekering die wij als Nederlander hebben. De basisverzekering alleen al kost een gezin met twee kinderen boven de 18 jaar gemiddeld €4000 aan verzekeringspremie. Gelukkig krijgen die mensen die het in Nederland niet zo breed hebben, zorgtoeslag van de overheid om deze hoe kosten enigszins te compenseren. Het vergelijken van ziektekostenverzekeringen is niet eenvoudig als je ook een aanvullende zorgverzekering wilt afsluiten, maar wie in 2020 alleen kiest voor een basisverzekering 2020, zak zijn of haar zorgverzekering in slechts enkele minuten vergelijken.

Wist je dat als je een nieuwe zorgverzekering 2020 afsluit, je nieuwe zorgverzekeraar automatisch je oude zorgverzekeringspolis bij je huidige ziektekostenverzekeraar opzegt. Dat is wel zo gemakkelijk. Als verzekerden overstappen van zorgverzekeraar kiezen ze meestal voor een goedkopere verzekering. De verzekeringspremie, is in de meest gevallen, de belangrijkste reden om over te stappen van zorgverzekering. De goedkoopste zorgverzekering 2020 kun je al afsluiten v.a. slechts 70 euro per maand.

Dus eerst kijken of jje volgend jaar geen grote zorgkosten verwacht, even snel de zorgverzekeringen 2020 met elkaar vergelijken en direct overstappen van zorgverzekeraar. Overstappen van zorgverzekering kan uitsluitend op 1 januari van ieder jaar. Je hebt vanaf half november tot en met eind december 2019 de tijd om te kiezen voor een nieuwe zorgverzekering in 2018. Veel mensen nemen echter niet de moeite om eens goed te kijken naar hun verzekeringen, maar je ziet dat je binnen 10 minuten wel zo’n €300 per jaar kan besparen op alleen je autoverzekering en zorgverzekering.

 

 

Korting op de zorgverzekering 2020

 

De ziektekostenverzekering 2020 zal naar alle waarschijnlijkheid gemiddeld 8% duurder gaan worden. Het vergelijken van zorgverzekeringen is met deze stijgende maandelijkse premies extra interessant. Kijk daarnaast ok je eventueel ook recht hebt op een extra korting in de vorm van collectiviteitskorting. collectiviteitskorting op de zorgverzekering, kan je vaak krijgen via je werkgever, je studie of je sportclub. Vaak ontvang je zowel korting op de basisverzekering als op een aanvullende zorgverzekering.

To do list

– Autoverzekering opnieuw berekenen – (direct)

– Zorgverzekering 20120 vergelijken en direct afsluiten (vanaf 20 november 2019)

 

Veel plezier van het geld dat je niet kwijt bent aan je saaie verplichte verzekeringen. Doe er iets leuks mee en onthoud sharing is caring.

Dit artikel is geplaatst door (Renate Zorgverzekeringen 2017), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
Auto verzekering

Opel Corsa Verkopen

Veilig & Snel uw Opel Corsa verkopen aan de Auto Inkoop specialist. Gespecialiseerd in auto inkoop oudere & moeilijk verkoopbare auto's, zoals auto's met ernstige defecten, APK afgekeurd of total loss.

Auto aan sloop verkopen?

Is uw auto kapot gegaan, of is deze niet door de APK gekomen? Via de betrouwbare service van www.auto-naar-de-sloop.nl heeft u de mogelijkheid deze zonder kosten op te laten halen, en gaat uw auto naar de sloop met vergoeding. Bel ons op om de waarde en  vergoeding te bespreken.