20 October 2019

We love Cabrio

Opel verkopen? Defect, Oud of zonder APK!

Je had het wellicht al een poosje zien aankomen en kwam het oordeel van de APK keurmeester niet als een verrassing: je auto is afgekeurd. Daarnaast kan het gebeuren dat je met pech langs de weg komt te staan en de hulp van de ANWB moet inroepen. De reparatiekosten kunnen in beide gevallen dermate hoog zijn dat het niet meer rendabel is de gebreken te laten herstellen. Dat is verre van leuk uiteraard, maar ook aan het leven van iedere auto komt onherroepelijk een einde.

Wat kun je nu doen? Je apk afgekeurde auto verkopen kan je in ieder geval nog wat geld opleveren. Er zijn in Nederland diverse partijen die sloop -en schadeauto's opkopen en je daar nog wat euro's voor geven. Deze partijen verkopen dergelijke auto's dan weer in het buitenland of slopen de nuttige onderdelen uit je oude afgekeurde auto en verdienen zo nog wat extra op de verkoop van deze losse onderdelen.

Natuurlijk kun je je auto ook zelf op internet adverteren. De kans dat je hem op die manier verkoopt is alleen niet zo groot. Als je geluk hebt, reageert een demontagebedrijf dat behoefte heeft aan één bepaald merk of type auto. De kans is echter groter dan je overstelpt wordt door louche figuren die de auto het liefst voor niets meenemen. Beter is het om in zee te gaan met een gespecialiseerd bedrijf dat sloopauto’s van particulieren koopt, je vindt ze vrij gemakkelijk door te zoeken op internet.

Occasion

Opel Corsa Verkopen

Veilig & Snel uw Opel Corsa verkopen aan de Auto Inkoop specialist. Gespecialiseerd in auto inkoop oudere & moeilijk verkoopbare auto's, zoals auto's met ernstige defecten, APK afgekeurd of total loss.

Auto aan sloop verkopen?

Is uw auto kapot gegaan, of is deze niet door de APK gekomen? Via de betrouwbare service van www.auto-naar-de-sloop.nl heeft u de mogelijkheid deze zonder kosten op te laten halen, en gaat uw auto naar de sloop met vergoeding. Bel ons op om de waarde en  vergoeding te bespreken.