23 September 2019

We love Cabrio

Opel verkopen? Defect, Oud of zonder APK!

Het beste bod op uw auto? Ga dan naar Besteautobod.NL! Deze autoveiling is niet alleen snel, maar zorgt er ook voor dat u de auto verkopen kunt voor meer geld! Verkopen is geen gedoe, omdat u de auto aan een van de 5000 aangesloten autobedrijven kunt verkopen, en dat ieder bedrijf RDW erkend is.

Verkopen aan de hoogste bieder

Door gratis en vrijblijvend gebruik te maken van de autoveiling, kunt u uw auto verkopen aan de hoogste bieder. Meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven kunnen op uw auto bieden. U krijgt dus ongetwijfeld de beste prijs voor uw auto terug. Bovendien kunt u veilig uw auto verkopen, omdat alle deelnemende autobedrijven RDW erkend zijn!

 

Exacte verkoopwaarde

De veiling loopt 24 uur lang. Voor u betekent dat morgen exact weten wat uw auto waard is en waarvoor u hem ook daadwerkelijk kunt verkopen. De autobedrijven zijn actief met bieden omdat er een beperkte hoeveelheid tijd is. Ze hebben namelijk slechts 24 uur de tijd om ervoor te zorgen dat zij de hoogste bieder zijn. Het hoogste bod dat uit de veiling naar voren komt, is het bod waarvoor u de auto kunt verkopen, en wel direct. Verplicht is het niet om het bod te accepteren. U kunt dus vrijblijvend en zonder kosten meedoen aan de veiling.

 

Schades geen bezwaar

De autobedrijven die zijn aangesloten hebben geen bezwaar tegen auto’s met schade. Bovendien zijn er ook verschillende schadeherstelbedrijven onderdeel van het netwerk welke tegen lage kosten zelf de schades kunnen herstellen. Hierdoor geven ze in veel gevallen ook meer voor uw auto terug. Een auto verkopen met schade levert dus ook bij de veiling meer op!

 

Technische mankementen geen probleem

Zelfs technische mankementen zijn geen probleem. Wil de auto niet meer starten, is de koppeling versleten, of zelfs de distributieriem gebroken, ook dan levert uw auto meer op via de veiling dan ergens anders. Meld de auto gratis en aan en ontvang een vrijblijvend bod. Verkoper kan gegarandeerd!


 

Automerken en types

Voor ieder automerk zijn er altijd meerdere potentiële kopers. Het maakt dus niet uit of u een bekend automerk heeft zoals Audi, Opel, of Volkswagen, of een minder bekend merk zoals Dacia, Lancia, of SSangYong. Elke auto is snel en makkelijk te verkopen voor de beste prijs!

Ook een station, cabrio, of doodgewone gezinswagen is snel verkocht.

 

Geen gezeur aan de deur

De auto verkopen via de autoveiling van Besteautobod.nl is snel geregeld, en bovendien heeft u geen gezeur aan de deur. U heeft niet met particulieren te maken maar met erkende autobedrijven die zoals afgesproken de auto kopen tegen het aanvaarde bod. De auto wordt ter plaatse overgeschreven op naam van het bedrijf, en u ontvangt direct het afgesproken bod.

Auto inkoop

Opel Corsa Verkopen

Veilig & Snel uw Opel Corsa verkopen aan de Auto Inkoop specialist. Gespecialiseerd in auto inkoop oudere & moeilijk verkoopbare auto's, zoals auto's met ernstige defecten, APK afgekeurd of total loss.

Auto aan sloop verkopen?

Is uw auto kapot gegaan, of is deze niet door de APK gekomen? Via de betrouwbare service van www.auto-naar-de-sloop.nl heeft u de mogelijkheid deze zonder kosten op te laten halen, en gaat uw auto naar de sloop met vergoeding. Bel ons op om de waarde en  vergoeding te bespreken.