23 July 2018

We love Cabrio

Opel verkopen? Defect, Oud of zonder APK!

Snel je rijbewijs halen, zonder veel gedoe en vervelende bijkomstigheden?  Autorijschool in Utrecht gezocht? wij zijn namelijk de beste autorijschool in de regio Utrecht. Veel leerlingen zijn bij ons al tevreden naar huis gegaan, uiteraard met hun rijbewijs op zak. Autorijschool in Utrecht, de autorijschool met verstand van zaken!

Autorijschool in Utrecht, de meest ervaren verkeersschool

Als het om ervaring gaat op de weg, heb je aan autorijschool in Utrecht  een hele goede. Onze instructeurs zijn in het bezit van een schat aan ervaring, die ze overbrengen op de leerlingen die bij ons rijlessen nemen. Zo zorgen ze er voor dat jij je veilig op de weg zult begeven en dat je weet waar je aan toe bent als je eenmaal alleen de weg op zult gaan.

Diverse pakketten bij autorijschool in Utrecht

Het is mogelijk om bij ons complete pakketten af te nemen, op deze manier ben je altijd goedkoper uit dan wanneer je besluit om losse rijlessen af te nemen in Utrecht. Bij de pakketten zit ook altijd een praktijkexamen inbegrepen, die hoef je dus zelf niet meer te betalen. Kijk zelf wel goed welk pakket er bij jou past, en hoeveel tijd je er per week in wilt steken, dit kan per persoon verschillend zijn.

Neem snel een gratis en vrijblijvende proefles bij ons en wees overtuigd van de beste en goedkoopste autorijschool in Utrecht.

Contact ons via de site www.rijschoolvlam.nl of bel 06 13568060

 

Transport

Opel Corsa Verkopen

Veilig & Snel uw Opel Corsa verkopen aan de Auto Inkoop specialist. Gespecialiseerd in auto inkoop oudere & moeilijk verkoopbare auto's, zoals auto's met ernstige defecten, APK afgekeurd of total loss.

Auto aan sloop verkopen?

Is uw auto kapot gegaan, of is deze niet door de APK gekomen? Via de betrouwbare service van www.auto-naar-de-sloop.nl heeft u de mogelijkheid deze zonder kosten op te laten halen, en gaat uw auto naar de sloop met vergoeding. Bel ons op om de waarde en  vergoeding te bespreken.