23 September 2019

We love Cabrio

Opel verkopen? Defect, Oud of zonder APK!

De Opel Astra verscheen voor het eerst in 1991 als opvolger van de roemruchte Opel Kadett. Nu, meer dan 25 jaar na de introductie, is de Opel Astra nog steeds niet uit het straatbeeld weg te denken. Wilt u een tweedehands auto kopen? Denk dan eens aan een Opel Astra.

BETROUWBAAR, PRAKTISCH EN BETAALBAAR

Er zijn sinds de introductie van de Astra in 1991 meer dan 10.000.000 exemplaren van de band gerold waarmee het de succesvolste Opel aller tijden is. De Opel Astra wordt onder andere gebouwd in fabrieken in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Zuid-Afrika, India, Polen en Rusland.  Omdat de Opel Astra een auto is uit de compacte middenklasse, dus een middel grote auto, biedt deze plaats aan vier volwassenen of twee volwassenen en drie kinderen. De Opel Astra is leverbaar in drie modellen namelijk als Hatchtback, Sedan en stationwagen. De kofferbak ruimte is afhankelijk van de uitvoering.

De Opel Astra is een echte allemansvriend. De wegligging is prima en de Opel Astra geeft veel rijplezier. De besturing is niet te licht en niet te zwaar en zelfs wanneer een bocht veel te laat of te snel wordt ingestuurd, geeft het onderstel geen krimp. De stoelen in de Opel Astra maken het verschil met andere merken auto's.  Heeft de Opel Astra de zogenaamde "AGR"-stoelen in de auto, dan zijn deze in vele richtingen verstelbaar zelfs de lengte van het zitvlak is te verstellen. Ook heel prettig: naast stoelverwarming is ook stoelkoeling beschikbaar.

Tweedehands Opel Astra

Een tweedehands Opel Astra is, gezien het feit dat deze auto al meer dan 25 jaar geleden is introduceert, dus beslist aan te raden. Want een Opel Astra biedt veel van de luxe en veiligheidsvoorzieningen van andere merken auto's, tegen een fractie van de prijs. U kunt een tweedehands Opel Astra kopen van een particulier, via een garagebedrijf of via internet bij bynco.com.

Auto en Motor

Opel Corsa Verkopen

Veilig & Snel uw Opel Corsa verkopen aan de Auto Inkoop specialist. Gespecialiseerd in auto inkoop oudere & moeilijk verkoopbare auto's, zoals auto's met ernstige defecten, APK afgekeurd of total loss.

Auto aan sloop verkopen?

Is uw auto kapot gegaan, of is deze niet door de APK gekomen? Via de betrouwbare service van www.auto-naar-de-sloop.nl heeft u de mogelijkheid deze zonder kosten op te laten halen, en gaat uw auto naar de sloop met vergoeding. Bel ons op om de waarde en  vergoeding te bespreken.