25 May 2019

We love Cabrio

Opel verkopen? Defect, Oud of zonder APK!

Kymco is een bedrijf uit Taiwan dat ondermeer betaalbare scooters bouwt. Het bedrijf begon in 1963 als fabrikant van onderdelen voor Honda, sinds 1979 bouwen ze complete scooters. De Kymco Agility, Kymco Dink en Kymco Like zijn momenteel populaire modellen waarvan de meest uitgerust zijn met 12 inch scooterbanden. Voor meer informatie over de juiste scooterband, en waar je ze online goedkoop kunt kopen kun je op deze pagina meer informatie vinden.

 

Goedkoop Kymco scooterbanden kopen doe je uiteraard online, daar is de keuze groter, en zijn de prijzen lager.

 

Kymco Agility

Momenteel zijn er vijf uitvoeringen van de Kymco Agility; de FR 12 inch klap, de FR 12 inch lang, de 12 inch Euro3, de 16+ en de 16+ Euro4. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de eerste drie modellen uitgerust met kleinere 12 inch scooterbanden, de andere modellen met 16 inch banden.

 

Kymco Dink

Er is een nieuwe versie van de Kymco Dink onder de zeer originele naam “New Dink 45km”. Deze scooter heeft zowel aan de voorzijde als achterzijde 12 inch scooterbanden. Aan de voorzijde betreft het een 12×120/70 band en achter een 12×130/70 band, in beide gevallen tubeless modellen.

 

Kymco Like

Ook de Kymco Like heeft een nieuwe editie met weer zo’n originele naam “New Like 45i”. Net als de Dink liggen hier ook 12 inch scooterbanden onder maar met iets andere maten; 12×110/70 bij de voorband en 12×130/70 bij de achterband.

 

 Zorg altijd dat je juiste maat band bestelt, vraag het anders online na bij de webshop voor je de banden gaat kopen.

Transport

Opel Corsa Verkopen

Veilig & Snel uw Opel Corsa verkopen aan de Auto Inkoop specialist. Gespecialiseerd in auto inkoop oudere & moeilijk verkoopbare auto's, zoals auto's met ernstige defecten, APK afgekeurd of total loss.

Auto aan sloop verkopen?

Is uw auto kapot gegaan, of is deze niet door de APK gekomen? Via de betrouwbare service van www.auto-naar-de-sloop.nl heeft u de mogelijkheid deze zonder kosten op te laten halen, en gaat uw auto naar de sloop met vergoeding. Bel ons op om de waarde en  vergoeding te bespreken.