25 May 2019

We love Cabrio

Opel verkopen? Defect, Oud of zonder APK!

Volgens Barclay onderzoekers worden in maart 2017 3 nieuwe iPad Pro-modellen door Apple gelanceerd. Twee daarvan zullen een beeldscherm hebben met de standaardmaten 9,7 en 12,9 inch. Ook zal er een gloednieuw 10,9 inch model met een zogenaamdbezel-less design op de markt worden gebracht.

 

Ben je op zoek naar een iPad? Dan wil je natuurlijk niet de hoofdprijs betalen! Je kiest dan uiteraard voor een refurbished iPad van SWOOP. SWOOP biedt jou namelijk de duurzaamheid en kwaliteit van nieuw, alleen dan voor een aantrekkelijke prijs. En natuurlijk met 2 jaar garantie!

 

3 iPad-modellen, maar 1 zonder randen

De geruchten dat er 3 iPad-modellen in 2017 op de markt komen, zijn gebaseerd op uitspraken van bronnen binnen de Aziatische bevoorradingsketen van de Amerikaanse smartphonefabrikant.

 

Een van de geruchten is dat het 10,9 inch model een bezel-less design gaat krijgen. Het bezel is het buitenste frame dat het scherm op zijn plaatst houdt. De 10,9 inch iPad Pro zou dit dus niet meer nodig hebben, waardoor deze geen randen meer zou hebben. Dankzij dit randloze design zou het 10,9 inch model net zo groot zijn als de 9,7 inch iPad Pro van de huidige generatie iPads. Ook zou het kunnen betekenen dat deze iPad geen home button meer heeft.

 

Ook de iPhone 8 bezel-less?

De iPad Pro zou niet het enige Apple-product van 2017 zijn dat geen randen meer heeft. Het bezel-less design zou namelijk ook toegepast worden bij de iPhone 8. Al staat dat nog niet voor 100% vast.

 

De nieuwe iPads en iPhone(s) zullen in 2017 gereleaset worden. Al lijkt het er nu op dat dit niet op hetzelfde moment gebeurt. De iPhone 8 wordt natuurlijk in september op de markt gebracht, net zoals alle iPhones in voorgaande jaren. De nieuwe iPads kunnen we al in het begin van 2017 verwachten, althans zo lijkt het.

Occasion

Opel Corsa Verkopen

Veilig & Snel uw Opel Corsa verkopen aan de Auto Inkoop specialist. Gespecialiseerd in auto inkoop oudere & moeilijk verkoopbare auto's, zoals auto's met ernstige defecten, APK afgekeurd of total loss.

Auto aan sloop verkopen?

Is uw auto kapot gegaan, of is deze niet door de APK gekomen? Via de betrouwbare service van www.auto-naar-de-sloop.nl heeft u de mogelijkheid deze zonder kosten op te laten halen, en gaat uw auto naar de sloop met vergoeding. Bel ons op om de waarde en  vergoeding te bespreken.