25 May 2019

We love Cabrio

Opel verkopen? Defect, Oud of zonder APK!

Geen verhuizing is hetzelfde, maar toch zijn er grofweg drie algemeen voorkomende type verhuizingen, namelijk: zij die de verhuizing geheel zelf uitvoeren (vaak studenten of starters), dan is er een grote groep mensen die gebruikmaken van een verhuisbedrijf maar zelf alles inpakken en ontkoppelen. En de laatste groep betreft mensen die ondersteuning nodig hebben bij het verhuizen; van de woning uitruimen en het ontkoppelen van apparatuur, tot het weer inruimen van de nieuwe woning. 

SmaragdExpress | Verhuizen | Transport

Verhuis- en transportbedrijf SmaragdExpress biedt zeer uiteenlopende diensten op gebied van vervoer van uw inboedel. Leest u even mee?

Verhuizingen (inter)nationaal: Bij SmaragdExpress regelt u uw verhuizing binnen zowel Nederland, als de ons omringende Europese landen. Zowel particuliere verhuizingen, als bedrijfsverhuizingen. 

Bus verhuur: Hebt u alleen een busje nodig voor uw verhuizing? Huur bij SmaragdExpress een busje mét chauffeur! U hebt zelf geen omkijken naar het besturen van de bus en de chauffeur helpt gewoon mee met inpakken/ inladen/ uitladen. Wel zo handig!

Transport koelkasten/ witgoed: Hebt u een mooie koelkast, vriezer of ander witgoed op het oog? U wilt bijvoorbeeld via Marktplaats, of een veiling, witgoed kopen, maar u hebt geen vervoer. Dit specifieke vervoer kunt u gewoon bij SmaragdExpress regelen. En dat door heel Nederland. 

Piano Transport: Een piano vakkundig transporteren vraagt kennis en ervaring. Het team van SmaragdExpress organiseert op professionele basis het transport van uw vleugel/ piano. Bezoek snel de website en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. 

 

Auto verhuur

Opel Corsa Verkopen

Veilig & Snel uw Opel Corsa verkopen aan de Auto Inkoop specialist. Gespecialiseerd in auto inkoop oudere & moeilijk verkoopbare auto's, zoals auto's met ernstige defecten, APK afgekeurd of total loss.

Auto aan sloop verkopen?

Is uw auto kapot gegaan, of is deze niet door de APK gekomen? Via de betrouwbare service van www.auto-naar-de-sloop.nl heeft u de mogelijkheid deze zonder kosten op te laten halen, en gaat uw auto naar de sloop met vergoeding. Bel ons op om de waarde en  vergoeding te bespreken.