25 May 2019

We love Cabrio

Opel verkopen? Defect, Oud of zonder APK!

Waarschijnlijk betaal jij ook teveel We zijn de gehele dag bezig om zo min mogelijk geld uit te geven aan vaste kosten. Er wordt bespaard op energie, er wordt bespaard op de boodschappen en we zijn altijd op zoek naar het goedkoopste telefoonabonnement. Hartstikke logisch natuurlijk, we willen immers altijd de beste diensten voor het laagste tarief. Een andere vaste kostenpost is de autoverzekering. Weet jij eigenlijk wel wat je maandelijks betaald? En als je dat weet, heb je enig idee hoeveel je daarop kunt besparen? Feit is dat bijna iedereen heel veel kan besparen op zijn of haar autoverzekering, we nemen ze even door.

 

1. Vergelijk en kom tot de laagste prijs

We beginnen met de meest voor de hand liggende tip: Vergelijk regelmatig! Via een vergelijkingssite kun je makkelijk en snel de autoverzekering berekenen. Waarom je dat regelmatig moet doen? Simpel, je auto wordt ouder, er veranderen constant premies en misschien zijn er wel nieuwe kortingen. Reden genoeg!

2. Bespaar door te betalen

Tip 2 klinkt wat minder voor de hand liggend. Soms is het heel verstandig om kleine schades zelf te betalen. Over het algemeen stijgt je premie wanneer je kleine schades claimt, dit omdat je no-claimkorting vervalt. Door het zelf betalen blijft je premie laag.

3. Per maand/jaar?

Betaal jij je autoverzekering op maandelijkse basis of één keer per jaar? Klein verschil, denk je misschien, maar het kan al gauw 6% premie schelen. Toch mooi meegenomen.

4. Rechtsbijstand

Het makkelijkst bespaar je met goed opletten. Let daarom goed op, of je je niet dubbel verzekert. Veelal heeft men al een rechtsbijstandverzekering. Deze hoef je dan niet nog eens af te sluiten bij de autoverzekering.

5. Kortingen

En de laatste tip is misschien wel de meest simpele van allemaal: let op kortingen. Er zijn veel aanbieders van verzekeringen, en al deze verzekeringen willen jou als klant binnenhalen. Hoe proberen ze dat? Inderdaad, voordelen, kortingen, etc.

Kortom: Er zijn veel manieren om de premie van je autoverzekering te laten zakken. Jaarlijks kan je hierdoor tientallen euro’s besparen. Tientallen euro’s die je weer ergens anders aan kan besteden. Een nieuwe autoverzekering afsluiten duurt slechts enkele minuten.

Auto verzekering

Opel Corsa Verkopen

Veilig & Snel uw Opel Corsa verkopen aan de Auto Inkoop specialist. Gespecialiseerd in auto inkoop oudere & moeilijk verkoopbare auto's, zoals auto's met ernstige defecten, APK afgekeurd of total loss.

Auto aan sloop verkopen?

Is uw auto kapot gegaan, of is deze niet door de APK gekomen? Via de betrouwbare service van www.auto-naar-de-sloop.nl heeft u de mogelijkheid deze zonder kosten op te laten halen, en gaat uw auto naar de sloop met vergoeding. Bel ons op om de waarde en  vergoeding te bespreken.