25 May 2019

We love Cabrio

Opel verkopen? Defect, Oud of zonder APK!

Je bent je eigen zaak gestart en gaat nu als zelfstandig ondernemer door het leven. Voor veel mensen is dat een droom die uit komt. Je kunt nu helemaal zelf bepalen wat je doet en voor wie je dat doet of met wie je samenwerkt. Voor veel zelfstandig ondernemers is een van de belangrijkste beweegredenen om een eigen zaak te beginnen dat ze nu eindelijk hun eigen tijd kunnen indelen. Zelf bepalen wanneer je werkt kan erg prettig zijn. Ook zie je steeds meer ondernemers die zelf willen bepalen wáár ze werken. Het geeft een heerlijk gevoel van vrijheid als jij je werk overal kunt uitvoeren, zonder daarbij van negen tot vijf op kantoor te hoeven zitten.

Locatie onafhankelijk werken

Dit is uiteraard niet voor alle banen of werkzaamheden mogelijk. Maar denk maar eens aan de vele mensen die het creatieve vak uitoefenen. Schrijvers, schilders, ontwerpers en dergelijke kunnen best op een andere plek dan een vaste kantoorplek hun werk uitoefenen. Het komt wel veel voor dat je dan veel onderweg bent. Niet iedereen wil namelijk elke dag thuiswerken. Je moet ook op pad om nieuwe klanten te vinden of wil je graag netwerken en samenwerken met andere zelfstandige ondernemers. Daarvoor moet je wel de deur uit.

Auto leasen

Als jij voor de uitvoering van je werk weet dat je veel kilometers gaat maken dan heb je daar meestal een auto voor nodig. Bij een werkgever kun je vaak een bedrijfsauto leasen. Maar hoe doe je dat dan als je voor jezelf werkt? Je kunt er dan voor kiezen om je privé auto ook zakelijk te gebruiken. Je kunt dan een vergoeding per zakelijk gereden kilometer als bedrijfskosten opgeven en van de belasting aftrekken. Maar je kan ook een auto aanschaffen voor zakelijk gebruik en deze op jouw bedrijf laten zetten. Hieraan zijn wel een aantal voorwaarden verbonden, dus laat je goed informeren. 

Auto lease

Opel Corsa Verkopen

Veilig & Snel uw Opel Corsa verkopen aan de Auto Inkoop specialist. Gespecialiseerd in auto inkoop oudere & moeilijk verkoopbare auto's, zoals auto's met ernstige defecten, APK afgekeurd of total loss.

Auto aan sloop verkopen?

Is uw auto kapot gegaan, of is deze niet door de APK gekomen? Via de betrouwbare service van www.auto-naar-de-sloop.nl heeft u de mogelijkheid deze zonder kosten op te laten halen, en gaat uw auto naar de sloop met vergoeding. Bel ons op om de waarde en  vergoeding te bespreken.