25 May 2019

We love Cabrio

Opel verkopen? Defect, Oud of zonder APK!

Delft, Pijnacker en Nootdorp zijn onderling gemakkelijk bereikbaar met het OV. Toch zijn er van die uitzonderlijke situaties waarbij het bestellen van een taxi noodzakelijk is. Voor veel -jonge- inwoners uit Pijnacker en Nootdorp vormen de steden Delft en Den Haag de uitvalsbasis op gebied van uitgaan en winkelen. Wil je ’s avonds laat snel in Delft komen, maar heb je geen auto ter beschikking, dan bestel je taxi bij RayonTaxi Delft. Terugkeren vanuit Delft of Den Haag? Ook in dat geval bestel je een taxi bij RayonTaxi Pijnacker, of Nootdorp.

Geen BOB? Bestel een taxi

We doen er wel eens lacherig over .. “de BOB“. Het klinkt zo knullig. Maar doen we ook lacherig over de vele ongelukken die elk weekend weer plaatsvinden op provinciale wegen, waar meestal jongeren bij betrokken zijn die terugkeren van “een avondje stappen” in de vroege ochtend? Het enige verstandige besluit is je te laten vervoeren door een taxi, of door iemand die niets heeft gedronken. Overdreven? Lees de media er op zondagmiddag maar eens op na. Praktisch ieder weekend zijn er jonge slachtoffers te betreuren die na een “avondje uit” nooit meer thuis zijn gekomen. Het gaat dan juist vaak om jongeren die terugkeren naar het dorpje waar zij vandaan komen, na het stappen in een grote stad.

 

Gedronken? Laat je rijden. In Delft is RayonTaxi jouw partner. 

Auto verhuur

Opel Corsa Verkopen

Veilig & Snel uw Opel Corsa verkopen aan de Auto Inkoop specialist. Gespecialiseerd in auto inkoop oudere & moeilijk verkoopbare auto's, zoals auto's met ernstige defecten, APK afgekeurd of total loss.

Auto aan sloop verkopen?

Is uw auto kapot gegaan, of is deze niet door de APK gekomen? Via de betrouwbare service van www.auto-naar-de-sloop.nl heeft u de mogelijkheid deze zonder kosten op te laten halen, en gaat uw auto naar de sloop met vergoeding. Bel ons op om de waarde en  vergoeding te bespreken.