25 May 2019

We love Cabrio

Opel verkopen? Defect, Oud of zonder APK!

In de media zie je het zo nu en dan wel eens voorbij komen; BN’ers die een feestje vieren in zo’n hele grote feestbus. Een soort rijdende house-bar op wielen. Denk aan een Roy Donders, of DJ’s die draaien/ BN’ers die optreden in de feestbus (voor een select publiek meestal). Maar hé, die feestbus die is er voor iedereen!

Succes feestje vieren in de feestbus

Het zal misschien niet het eerste zijn waar je aan denkt; een feest vieren in een “feestbus” – de meeste mensen kennen het bestaan nauwelijks. De feestbus is vooral geschikt indien je voor een groot gezelschap party-vervoer wil regelen. Nu kun je dit doen in een gewone touringcar, maar de feestbus is vele malen spectaculairder.

Geen gewone touringcar!

Ten eerste is de inrichting compleet anders dan in een touringcar; geen recht-toe-recht-aan banken, maar een lounge-interieur met lederen stoelen, hip interieur, overal TV-schermen. Je kunt er een karaoke organiseren, muziek en beeld naar wens bespreken, catering boeken; alles is aanwezig om het aanwezige publiek in een party stemming te krijgen, want het is er altijd feest namelijk. Als organisator en initiatiefnemer van een feest hoef je niet bang te zijn dat je feest een flop wordt, want de feestbus is meer dan spectaculair. Het staat garant voor een daverend succes!

Auto verhuur

Opel Corsa Verkopen

Veilig & Snel uw Opel Corsa verkopen aan de Auto Inkoop specialist. Gespecialiseerd in auto inkoop oudere & moeilijk verkoopbare auto's, zoals auto's met ernstige defecten, APK afgekeurd of total loss.

Auto aan sloop verkopen?

Is uw auto kapot gegaan, of is deze niet door de APK gekomen? Via de betrouwbare service van www.auto-naar-de-sloop.nl heeft u de mogelijkheid deze zonder kosten op te laten halen, en gaat uw auto naar de sloop met vergoeding. Bel ons op om de waarde en  vergoeding te bespreken.