25 May 2019

We love Cabrio

Opel verkopen? Defect, Oud of zonder APK!

Bij het afsluiten van een autoverzekering sta je voor veel verschillende keuzes. Hier vind je informatie en tips om te besparen op je autoverzekering.

Vergelijken

Er zijn veel mensen die een autoverzekering afsluiten bij de aanschaf van hun auto en hier verder vrijwel geen of weinig aandacht meer aan besteden. Wat veel mensen niet weten is dat nieuwe klanten vaak kortingen en acties krijgen bij het afsluiten van nieuwe autoverzekeringen, bestaande klanten krijgen dit meestal niet. Het is dus beter om regelmatig verzekeringen te vergelijken op basis van de extra’s, de kosten en de dekking omdat dit ook afhankelijk is van het gebruik van je auto en dit in de loop der jaren veranderd.

Kijk goed naar de dekking

De consumentenbond raadt over het algemeen aan om auto’s die tussen de drie en acht jaar oud zijn beperkt casco te verzekeren. Auto’s die minder dan drie jaar oud zijn worden meestal volledig casco verzekerd en oudere auto’s hoeven alleen WA te worden verzekerd. Dit komt omdat een nieuwe auto een hogere dekking nodig heeft dan een oude auto, dit geldt ook voor duurdere auto’s.

 

Bepaal je eigen risico

Als je geld wilt besparen kan je kiezen voor een hoger eigen risico, zo hoef je per maand minder premie te betalen. Bij de meeste verzekeraars ligt het eigen risico standaard tussen de €130 en €150, je kan ook kiezen voor een lager eigen risico maar dan krijg je een toeslag op je maandelijkse premie. Het risico is wel dat als je het eigen risico verhoogd, je in één keer meer kosten zal kwijt zijn bij een schadegebeurtenis.  

Auto verzekering

Opel Corsa Verkopen

Veilig & Snel uw Opel Corsa verkopen aan de Auto Inkoop specialist. Gespecialiseerd in auto inkoop oudere & moeilijk verkoopbare auto's, zoals auto's met ernstige defecten, APK afgekeurd of total loss.

Auto aan sloop verkopen?

Is uw auto kapot gegaan, of is deze niet door de APK gekomen? Via de betrouwbare service van www.auto-naar-de-sloop.nl heeft u de mogelijkheid deze zonder kosten op te laten halen, en gaat uw auto naar de sloop met vergoeding. Bel ons op om de waarde en  vergoeding te bespreken.