25 May 2019

We love Cabrio

Opel verkopen? Defect, Oud of zonder APK!

Opel heeft op dit moment slechts één elektrische auto beschikbaar op de Nederlandse markt. De Opel Ampera is dan ook wel gelijk weer een pionier. Een van de eerste plug-in hybride auto’s die populair werd bij het grote publiek was namelijk de Opel Ampera. Met een ruime actieradius en heerlijk comfort kan deze Ampera goed wedijveren met traditioneel aangedreven autos’s.

Revolutionair

De Opel Ampera kan op de elektrische motor ongeveer 80 kilometer aan een stuk rijden. Dit lijkt niet veel, maar er is bij Opel rekening mee gehouden dat de wensen van de meeste rijders verder gaan dan 80 kilometer. Daarom is er aan boord een range extender geïntegreerd. Hiermee maakt u het mogelijk om de actieradius uit te breiden tot liefst 500 kilometer. De range extender wordt gevoed door benzine. De gemiddelde uitstoot van de Opel Ampera is 27 gram. Dit is revolutionair weinig op het moment dat de Opel Ampera werd geïntroduceerd.

Thuis gemakkelijk opladen

De Opel Ampera wordt opgeladen met een type 1 stekker aan de autozijde. De laadzijde van de laadkabel kan worden uitgerust met verschillende stekkers. Toch is het tegenwoordig meer regel dan uitzondering dat er gebruik gemaakt wordt van een Mennekes laadkabel. Dit is een laadkabel met een type 2 stekker aan de laadzijde. Deze stekker kunt u in praktisch iedere laadpaal pluggen in Nederland en omliggende landen. Wanneer u thuis of op het kantoor wilt laden met behulp van een normaal stopcontact dan kan dit met een thuislader. Deze thuisladers zijn uitgerust met een stekker die in ieder huis- tuin en keuken stopcontact passen. Op die manier kunt u overal uw Opel Ampera opladen en snel weer op pad om kilometers te vreten! Handig wanneer u meerdere laadkabels heeft (thuislader en een laadkabel voor laadpaal), is om een laadkabeltas aan te schaffen. Hier kunt u de laadkabel in opbergen zodat deze niet gaat slingeren.

Bedrijfsauto

Opel Corsa Verkopen

Veilig & Snel uw Opel Corsa verkopen aan de Auto Inkoop specialist. Gespecialiseerd in auto inkoop oudere & moeilijk verkoopbare auto's, zoals auto's met ernstige defecten, APK afgekeurd of total loss.

Auto aan sloop verkopen?

Is uw auto kapot gegaan, of is deze niet door de APK gekomen? Via de betrouwbare service van www.auto-naar-de-sloop.nl heeft u de mogelijkheid deze zonder kosten op te laten halen, en gaat uw auto naar de sloop met vergoeding. Bel ons op om de waarde en  vergoeding te bespreken.