23 September 2019

We love Cabrio

Opel verkopen? Defect, Oud of zonder APK!

Als autosloperij in Dordrecht halen wij sloopauto’s en schadeauto’s ongeacht bouwjaar en staat  in en rondom Dordrecht op. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de demontage van cabrio’s en hebben een ruime voorraad aan onderdelen hiervan. Heeft u een auto waarvan u niet meer  weet of deze het opknappen waard is? Bel dan met een medewerker van ons om de mogelijkheden met betrekking tot uw auto te bespreken. Dit kan een APK afgekeurde auto zijn waar nog veel kosten voor moeten worden gemaakt om deze weer op de weg te krijgen. Bij oudere auto’s met een lage restwaarde is dit vaak niet meer de moeite waard en kunt u de auto beter voor de sloop aanbieden. Dit is ook van toepassing op oudere auto’s met schade aan de motor of de carrosserie. Lees verder op autosloperij Dordrecht en er wordt een nette inkoopprijs aangeboden.

 

Welke waarde heef een sloopauto?

Om de waarde van uw loop- of sloopauto te bepalen kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Tijdens het gesprek worden zaken zoals; merk, type, bouwjaar, massa ledig gewicht, opties en mankementen van de auto besproken. Op basis daarvan bieden wij u nog een reële sloopwaarde voor de auto aan. Wanneer u akkoord gaat met het aangeboden bedrag halen wij u loop- of sloopauto kosteloos op, u ontvangt het afgesproken bedrag en een officiële RDW vrijwaring. Uw sloopauto verkopen aan de autosloop is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Als sloopauto inkoop staan wij voor een snelle en correcte service, u auto word binnen 24 uur opgehaald en gevrijwaard. Betaal niet langer onnodig wegenbelasting en verzekering en laat uw oude auto afvoeren!

Auto inkoop

Opel Corsa Verkopen

Veilig & Snel uw Opel Corsa verkopen aan de Auto Inkoop specialist. Gespecialiseerd in auto inkoop oudere & moeilijk verkoopbare auto's, zoals auto's met ernstige defecten, APK afgekeurd of total loss.

Auto aan sloop verkopen?

Is uw auto kapot gegaan, of is deze niet door de APK gekomen? Via de betrouwbare service van www.auto-naar-de-sloop.nl heeft u de mogelijkheid deze zonder kosten op te laten halen, en gaat uw auto naar de sloop met vergoeding. Bel ons op om de waarde en  vergoeding te bespreken.